Det er et privilegium at måtte udbrede kendskabet til mine valgte leverandører og deres vine, hvoraf en hel del er bio-vine, som jeg videreformidler direkte til private og virksomheder, foreninger og restauranter til attraktive og faste lave priser.

Med adresse centralt i Nordsjælland er lagerbutikken åben alle dage 9 – 18, med muligheder for at gennemgå sortimentet og smage på vinene før køb.

Fragtfri levering ved mindst 18 flasker pr. leveringssted på Sjælland og dermed forbundne øer til kundeadressen og derudover efter aftale. Vinsmagninger arrangeres hos interesserede i både små og store forsamlinger.

Del med dine venner

Gastronomi

VinFraFrankrig

Kostalden

, stand nr.: K2.1

Kontaktinformation

Find VinFraFrankrig på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.