Udstiller på Livsstilsdagene

Ønsker du at sælge dine varer og markedsføre din virksomhed overfor et købestærkt publikum?

Så bliv udstiller på Ledreborg Livsstilsdage, hvor skønhed og inspiration forenes i unikke og spændende omgivelser i den smukke Slotspark og de gamle Avlsbygninger. Vi ved fra tidligere år, at der kommer op til 20.000 besøgende på Livsstilsdagene, og det giver dig en unik mulighed for at sælge dine varer direkte fra din egen bod.

Afspil video

Bliv markedsført i et helt år!

Bliv en del af vor populære udstillerportal, hvor du som udstiller bliver præsenteret med 6 billeder af dine produkter, alle relevante oplysninger om din virksomhed samt links til din hjemmeside og dine sociale medier.

Så snart du er registreret som udstiller, modtager du oplysninger om hvilke informationer, vi har brug for – når vi har modtaget dine oplysninger, sørger vi for resten.

Du optræder på portalen fra tilmeldingsdagen, og indtil vi starter den nye sæson (altså op mod et helt år).

Portalen markedsføres løbende gennem året i nyhedsbreve og sociale medier til alle Ledreborgs følgere.

Priser

Bliv del af de mere end 200 udstillere ved Ledreborg Livsstilsdage og få en unik platform til at præsentere dine produkter for op til 20.000 besøgende og alle Ledreborgs online følgere.

En stand koster fra 3.500,- ekskl. moms (prisen er for en kunsthåndværkerstand) – en basisstand koster 5.950,- ekskl. moms med mulighed for forskellige tilkøb.

Vil du vide mere om priser og de forskellige valgmuligheder, så tag uforpligtende kontakt her.

Praktisk information

Ledreborg Livsstilsdage er en stærk markedsføringsplatform for din virksomhed, og som udstiller får du mulighed for:

• At brande, promovere og sælge dine varer, tjenester og services overfor et købestærkt publikum
• At få personlig kontakt til op mod 20.000 besøgende kunder samt yderligere potentielle og nye kunder gennem vores portal
• At øge kendskabet til dit brand og udvide kundekredsen
• At skabe øget trafik til din hjemmeside eller webshop
• At samarbejde og netværke med andre udstillere indenfor samme branche
• Du har mulighed for at udstille både indendørs og udendørs under smukke, hvide pavilloner og sælge direkte fra din stand til det købestærke publikum.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en dialog om dine muligheder samt en nærmere drøftelse om din optimale placering.

Alle udstillere modtager 20 stk. fribilletter uden beregning til kunder, forretningsforbindelser og medarbejdere.

Book din stand og kontakt

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her.

Kontakt:
Hvis du har spørgsmål som kommende udstiller, er du velkommen til at kontakte projektleder Hanne Fritzböger Rau:
Mail: livsstil@ledreborg.dk
Mobil: +45 40280679

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.