SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Salgs- og leveringsbetingelserne er opdateret december 2023, og er gældende for alle køb, der foretages fra og med denne dato.
Salg af produkter fra denne side foretages af
Ledreborg Gods v/Silvia Munro
Ledreborg Alle
4320 Lejre
CVR. Nr. 13838798

Henvendelser til Ledreborg Gods kan ske via e-mail billet@ledreborgslot.dk og pr. telefon på telefonnummer + 45 46 48 00 38

Aftaleindgåelsen
Der er først indgået en bindende købsaftale mellem arrangøren og indehaveren af billetten (“dig/du”), når Ledreborg Gods har registreret og modtaget betaling, og du har modtaget en ordrebekræftelse.

Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler, medmindre andet følger af ufravigelige regler om forbrugerbeskyttelse, der er gældende i det land, hvor du har bopæl.

Køb/bestilling
For at bestille billetter på livsstilsdage.ledreborg.dk skal du registrere dig som bruger og oplyse navn, adresse og email. Informationerne bruges til at gennemføre købet. Hvis der er problemer med et køb, eller hvis der for eksempel sker en aflysning eller lignende, vil oplysningerne blive brugt til at kontakte dig.

I tillæg til hvad der fremgår om opbevaring af personoplysninger i vores Privatlivspolitik og cookiepolitik, opbevares oplysninger om køb i det omfang Ledreborg Gods v/Silvia Munro er forpligtet hertil i henhold til relevant gældende lovgivning, herunder bogføringsloven.

Såfremt dine personoplysninger bruges i markedsføringsøjemed, vil det altid ske under iagttagelse af relevant gældende lovgivning, herunder markedsføringsloven, og aldrig uden dit samtykke.

Ønsker du at klage over et arrangement, skal denne klage modtages på info@ledreborgslot.dk senest 3 måneder efter arrangementsdatoen er overstået.

Billetkøbet
For at foretage køb på livsstilsdage.ledreborg.dk, skal du gøre følgende: 1.Søg og find billet(ter) 2.Indtast kundedata 3.Vælg betalingsform 4.Kontrollér om alle oplysninger er korrekte 5. Godkend købet. Din ordrebekræftelse kan nu ses på skærmen, og du vil i løbet af få minutter modtage din denne via e-mail.

Levering
Når du køber din billet, modtager du din billet på e-mail hurtigst muligt efter dit køb. Hvis du ikke har modtaget e-mailen med billetterne inden for 24 timer efter gennemført køb, kan du ringe til 46 48 00 38 eller sende en e-mail til billet@ledreborgslot.dk.

Billetter købt online, vil altid blive fremsendt på mail. Billetten kan printes eller fremvises på mobil til arrangementet.

Betaling

Betalingen for billetten sker ved bestillingen. Når Ledreborg har modtaget og registreret betalingen for dit køb, er købet bindende for dig.

Alle priser er inklusive moms, skatter og billetgebyr, men eksklusive gebyr for betalingskort. Disse omkostninger fremgår særskilt og som en del af det samlede beløb under købsprocessen inden betalingen gennemføres. Du kan online betale for dine billetter med Mobilepay, Dankort, VISA og MasterCard. Al betalingskommunikation mellem dig og udbyder af betalingsløsningen er krypteret. Betalingen varetages af Bambora AB.

Du betaler altid et billetgebyr i tillæg til billettens pris. Billetgebyret udgør DKK 15,- pr. billet.

Billetter
Billetten med den påtrykte stregkode er dit adgangsbevis til et konkret arrangement. En billet giver adgang for én person til det arrangement, som billetten er købt til.

Medmindre det af billetten fremgår, at den er personlig, er det tilladt at overdrage billetten til en anden, såfremt du f.eks. selv måtte blive forhindret.

Billetten er kun gyldig, hvis stregkoden er aktiveret. Det vil sige, at billetter, der er blevet annulleret hos Ledreborg Gods pga. bortkomst mv., ikke er gyldig som adgangsbevis. Stregkoden accepteres kun én gang. Billetten kan altså ikke kopieres eller på anden måde forsøges anvendt flere gange. Det er ikke tilladt at benytte eller overdrage erhvervede billetter i kommercielt øjemed.

Ledreborg forbeholder sig retten til at opkræve et gebyr pr billet på DKK 75 + eventuelle leveringsomkostninger ved genudstedelse af en mistet billet.

Bortkomst
Hvis billetten bliver væk før arrangementet, kan Budtz Innovation ApS udstede en ny billet til dig.
Den nye billet vil have en ny stregkode, mens den bortkomne billet bliver annulleret og ikke længere kan anvendes i indgangen til arrangementet.

Når en genudskrivning er gennemført, er det ikke muligt at fortryde genudskrivningen, da de oprindelige billetter er annulleret.

Aflysning
En event er aflyst, hvis arrangementet slet ikke gennemføres.

Refundering
Ved aflysning af et arrangement refunderer Ledreborg billetprisen til dig, mens billetgebyret samt eventuelle fragtomkostninger ikke refunderes.

Bemærk, Ledreborg refunderer ikke billetten såfremt aflysningen måtte være begrundet i en force majeure begivenhed, eller hvis aflysningen sker for at sikre gæsterne eller personalets sikkerhed, og Ledreborg vurderer, at aflysning af arrangementet er den eneste forsvarlige varetagelse af gæsterne og personalets sikkerhed.

Selve refunderingen foretages af Ledreborg Gods v/Silvia Munro. Refunderingen sker til det betalingskort, der blev anvendt til køb af billetterne.

Købte billetter og produkter refunderes som udgangspunkt ikke ved flytning af arrangementer. Ved visse arrangementsflytninger er det undtagelsesvist muligt at anmode om en billetrefusion. I disse tilfælde vil køberen altid blive kontaktet af Budtz Innovation ApS på den ved købet angivne e-mailadresse med nærmere information vedr. muligheden for billetrefusion.

OBS! Billetgebyrer refunderes ikke ved aflysninger. Der gælder ingen fortrydelsesret for køb af billetter.

Ombytning
Det er ikke muligt at få refunderet købte billetter.

Ansvar
Ledreborg Gods påtager sig ikke noget ansvar over for dig, udover hvad der fremgår af ovennævnte punkter og ufravigelig lovgivning. Ledreborg Gods er alene ansvarlig for billetkøberens eventuelle direkte tab. Ledreborg Gods kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader, herunder tab eller beskadigelse af data. Ledreborg Gods ansvar for skade på personer og genstande m.v. begrænses til forhold, der skyldes grov uagtsomhed fra Ledreborg Gods side samt ansvar fastsat i almindelige, ufravigelige erstatningsregler.

Personoplysninger
Ledreborg Gods registrerer og anvender personoplysninger om dig i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik og cookiepolitik 

Reklamation og klagemuligheder
Enhver form for reklamation skal rettes til Ledreborg Gods v/Silvia Munro

Klager på en specifik forestilling skal være modtaget på info@ledreborgslot.dk inden for 3 måneder efter afholdelse af forestillingen.
Efter 3 måneder vil klagefristen være udløbet.

Forbehold
Ledreborg Gods forbeholder sig ret til at annullere udstedte billetter mod tilbagebetaling af billettens pris. Ledreborg Gods tager forbehold for fejl i oplysninger om priser og for udsolgte arrangementer.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.