Hvad kan du opleve?

Igennem mere end 25 år har Ledreborg Livsstilsdage vokset sig til et populært udflugtsmål for hele familien med spændende boder, aktiviteter og shows for både børn og voksne.

Det bugner med blomster, brugskunst, kunsthåndværk, gastronomi, fritid, mode, smykker, gadgets og velvære, når du igennem 4 skønne forårsdage på Ledreborg får mulighed for at hente inspiration og shoppe i de over 200 boder. Samtidig kan du opleve en lang række aktiviteter lige fra rundvisning på slottet og orgelkoncert i slotskirken til Genbrugsguld med Lauritz.com, hyrdehundeshow, lækkert gastronomiområde og børneland med aktiviteter til de mindste.

Se årets program her.

Afspil video

Danmarks dejligste havefest

Hvert år vil du opleve et nyt særtema på Ledreborg Livsstilsdage.

Årets udstilling kalder vi Danmarks dejligste havefest, fordi det ganske enkelt er en fest at tilbringe en dejlig dag på at af Danmarks smukkeste steder. Her kan man nyde naturen, opleve dyrene og blive inspireret indenfor det sidste nye til sommeren i huset og haven. Og hvem har ikke fortjent sådan en dejlig dag?

Du finder uddybende information om udstillingen på programsiden

Priser og billetter

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Ledreborg Livsstilsdage 2023.

Billetpriser
– Voksne:                          Kr. 125,-
– Seniorbillet (65+ år):    Kr. 100,- 
– Børn 6-12 år:                 Kr. 55,-
– Børn under 6 år:           Gratis

Dagsbillet 29-05-23 – inkl. gratis frokost med Plantebranchen: Kr. 125,-

Gratis frokost med Plantebranchen inkluderet i dagsbilletten den 29. maj. Fællesspisning og debat om økologiske, plantebaserede fødevarer. Gælder kun ved billetter købt online – læs mere ved billetbestilling. Begrænset antal pladser.

Praktisk info

Forbered dig bedst muligt til din tur på Ledreborg Livsstilsdage ved at læse nedenstående information omkring de praktiske forhold.

  • Ledreborg Livsstilsdage bliver afholdt i omgivelserne omkring det smukke Ledreborg Slot i lejre. Adressen er Ledreborg Allé 2D, 4320 Lejre.
  • Billetter kan i en begrænset periode købes med 20% rabat online frem til den 1. maj og alternativt i døren på selve dagen. Billetter kan betales med MobilePay og Dankort.
  • Det er en god idé at medbringe kontanter, da der ikke er mulighed for at hæve penge på stedet. De fleste udstillere tager dog imod MobilePay og Dankort.
    Planlæg dit besøg, før du tager afsted. Det er en god idé at skabe sig et overblik inden ankomst, så sørg for at have læst det store aktivitetsprogram, som du finder her. Du kan også hente et oversigtskort over udstillingen og orientere dig om området her.
  • Der er gratis parkering for alle og særlige reserverede områder til handicap-parkering
  • Kommer du med offentlig transport, skal du med HT-bus eller tog til/fra Lejre.
  • Hunde er velkomne i snor.
  • Mad, drikke & snacks kan købes på stedet – se yderligere info nedenfor.
  • Der er gratis adgang for ledsagere til handicappede (ledsagerkort fremvises i indgangen).

Spisesteder

På Ledreborg Livsstilsdage er der mange muligheder for at nyde en skøn frokost, hvad enten du foretrækker et solidt måltid eller ønsker noget lidt lettere – måske vegetarisk? Udvalget er stort, og du finder vores spisesteder på oversigtskortet HER.

Du kan slå dig ned under de skyggefulde træer og indtage et stykke hjemmebagt kage med en god kop kaffe. Eller du kan nyde et køligt glas hvidvin med en snack. Måske foretrækker du pølsevognen eller en pandekage – mulighederne er mange.

Spisesteder:

Glem ikke, at der rundt omkring på udstillingen ligger mange små perler af stande, der tilbyder skønne smagsprøver. Du må heller ikke snyde dig selv for det store gastronomiområde i Slotsladen. Find alle gastronomiudstillere HER

Tilmelding til nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen, og modtage tips og tricks til foråret?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2023, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.