Hvad kan du opleve?

Igennem mere end 25 år har Ledreborg Livsstilsdage vokset sig til et populært udflugtsmål for hele familien med spændende boder, aktiviteter og shows for både børn og voksne.

Det bugner med blomster, brugskunst, kunsthåndværk, gastronomi, fritid, mode, smykker, gadgets og velvære, når du igennem 4 skønne forårsdage på Ledreborg får mulighed for at hente inspiration og shoppe i de over 200 boder. Samtidig kan du opleve en lang række aktiviteter lige fra rundvisning på slottet, orgelkoncert i slotskirken og sækkepibeoptog til Genbrugsguld med Lauritz.com, hyrdehundeshow, lækkert gastronomiområde og børneland med aktiviteter til de mindste.

Se årets program her.

Afspil video

25 år med Ledreborg Livsstilsdage

Hvert år vil du opleve et nyt særtema på Ledreborg Livsstilsdage.

Sidste år fejrede Ledreborg Livsstilsdage 25-års jubilæum, og det betød gensyn med traditioner gennem 25 år – bl.a. fik vi besøg af Mogens Grønbech, der var med til at arrangere Livsstilsdagene for allerførste gang i 1992. Men hvert år er det også tid til at aflæse nutidens tendenser, og dette år bød på et særligt tema om at anskue livet og finde ro i hverdagen på en ny måde igennem yoga, meditation og en spirituel side af sig selv.

Dette års tema finder du finder du på programsiden.

Priser og billetter

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Ledreborg Livsstilsdage 2023.

Early Bird-pris:
Køb dine billetter online inden den 1. maj og spar 20%:

Voksne: Kr. 100,- (plus gebyr)
Børn: 6-12 år kr. 45,- (plus gebyr)
Børn under 6 år gratis.

Efter 1. maj stiger prisen til kr. 125,-

Køb dine billetter ved indgangen 26. – 29. maj:
Voksne: Kr. 125,-
Børn: 6-12 år kr. 55,-
Børn under 6 år gratis.

Praktisk info

Forbered dig bedst muligt til din tur på Ledreborg Livsstilsdage ved at læse nedenstående information omkring de praktiske forhold.

  • Ledreborg Livsstilsdage bliver afholdt i omgivelserne omkring det smukke Ledreborg Slot i lejre. Adressen er Ledreborg Allé 2D, 4320 Lejre.
  • Billetter kan i en begrænset periode købes med 20% rabat online frem til den 1. maj og alternativt i døren på selve dagen. Billetter kan betales med MobilePay og Dankort.
  • Det er en god idé at medbringe kontanter, da der ikke er mulighed for at hæve penge på stedet. De fleste udstillere tager dog imod MobilePay og Dankort.
    Planlæg dit besøg, før du tager afsted. Det er en god idé at skabe sig et overblik inden ankomst, så sørg for at have læst det store aktivitetsprogram, som du finder her. Du kan også hente et oversigtskort over udstillingen og orientere dig om området her.
  • Der er gratis parkering for alle og særlige reserverede områder til handicap-parkering
  • Kommer du med offentlig transport, skal du med HT-bus eller tog til/fra Lejre.
  • Hunde er velkomne i snor.
  • Mad, drikke & snacks kan købes på stedet.
  • Der er gratis adgang for ledsagere til handicappede (ledsagerkort fremvises i indgangen).

Tilmelding til nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen, og modtage tips og tricks til foråret?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2023, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.