Tak for i år!

Vi ses til Ledreborg Livsstilsdage i Pinsen 2025

Sæt stort kryds i kalenderen d. 6.-9. juni 2025.

Hvis du vil holde dig opdateret og modtage information om program, udstillere og særlige tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende vil løfte sløret for næste års Livsstilsdage.

Hvad kan du opleve?

Igennem mere end 25 år har Ledreborg Livsstilsdage vokset sig til et populært udflugtsmål for hele familien med spændende boder, aktiviteter og shows for både børn og voksne.

Det bugner med blomster, brugskunst, kunsthåndværk, gastronomi, fritid, mode, smykker, gadgets og velvære, når du igennem 4 skønne forårsdage på Ledreborg får mulighed for at hente inspiration og shoppe i de over 200 boder. Samtidig kan du opleve en lang række aktiviteter lige fra rundvisning på slottet og spændende events på udstillernes stande, hyrdehundeshow, lækkert gastronomiområde og børneland med aktiviteter til både større og mindre børn.

Som en af de eneste livsstilsmesser byder vi også hunde velkomne – vi har indrettet et helt område til de 4-benede

Se mere i programmet her.

Afspil video

Billetpriser

Nedenfor finder du billetpriserne gældende for Ledreborg Livsstilsdage 2024.

Billettype Pris online
(før 1/5 2024)
Pris i indgangen
og online fra 1/5
Voksenbillet (13-64 år)
115 kr.
135 kr.
Seniorbillet (65+ år)
105 kr.
110 kr.
Familiebillet
(2 voksne+3 børn)

330 kr.

350 kr.

Børnebillet (6-12 år)

60 kr.

60 kr.

Børnebillet (0-5 år)
Gratis
Gratis
Alle priser er inklusiv billetgebyr og moms

Du finder uddybende information om udstillingen på programsiden

Køb din billet her

Voksenbillet (13 – 64 år)

135,00 kr.

(inkl. billetgebyr)
Antal billetter
Tilføj til kurv
Seniorbillet (65+ år)

110,00 kr.

(inkl. billetgebyr)
Antal billetter
Tilføj til kurv
Familiebillet (2 voksne+3 børn)

350,00 kr.

(inkl. billetgebyr)
Antal billetter
Tilføj til kurv
Børnebillet (6-12 år)

60,00 kr.

(inkl. billetgebyr)
Antal billetter
Tilføj til kurv
Børnebillet (0-5 år)

0,00 kr.

(inkl. billetgebyr)
Antal billetter
Tilføj til kurv

Din kurv

Praktisk info

Forbered dig bedst muligt til din tur på Ledreborg Livsstilsdage ved at læse nedenstående information omkring de praktiske forhold.

 • Ledreborg Livsstilsdage bliver afholdt i omgivelserne omkring det smukke Ledreborg Slot i lejre. Adressen er Ledreborg Allé 2D, 4320 Lejre.
 • Billetter kan købes online med rabat frem til den 1. maj.
 • Efter den 1. maj kan du fortsat købe dine billetter online – her vil prisen være den samme som i døren. 
 • Billetter kan betales med MobilePay og Dankort.
 • Det er en god idé at medbringe kontanter, da der ikke er mulighed for at hæve penge på stedet. De fleste udstillere tager dog imod MobilePay og Dankort.
  Planlæg dit besøg, før du tager afsted. Det er en god idé at skabe sig et overblik inden ankomst, så sørg for at have læst det store aktivitetsprogram, som du finder her. Du kan også hente et oversigtskort over udstillingen og orientere dig om området her.
 • Der er gratis parkering for alle og særlige reserverede områder til handicap-parkering
 • Kommer du med offentlig transport, skal du med HT-bus eller tog til/fra Lejre.
 • Hunde er velkomne i snor.
 • Mad, drikke & snacks kan købes på stedet – se yderligere info nedenfor.
 • Der er gratis adgang for ledsagere til handicappede (ledsagerkort fremvises i indgangen).

Spisesteder

På Ledreborg Livsstilsdage er der mange muligheder for at nyde en skøn frokost, hvad enten du foretrækker et solidt måltid eller ønsker noget lidt lettere – måske vegetarisk? Udvalget er stort, og du finder vores spisesteder på oversigtskortet HER.

Du kan slå dig ned under de skyggefulde træer og indtage et stykke hjemmebagt kage med en god kop kaffe. Eller du kan nyde et køligt glas hvidvin med en snack. Måske foretrækker du pølsevognen eller en pandekage – mulighederne er mange.

Spisesteder:

Glem ikke, at der rundt omkring på udstillingen ligger mange små perler af stande, der tilbyder skønne smagsprøver. Du må heller ikke snyde dig selv for det store gastronomiområde i Slotsladen.

Find alle gastronomiudstillere fra 2024 HER

Tilmelding til nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen, og modtage tips og tricks til foråret?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Koncerter på Oasen's scene

Anna Scharling
Med sin nordiske fortolkning af den amerikanske folk-tradition skriver Anna Scharling sange om hverdagens absurditeter og sjælens længsler. D.26. April udgav hun sit første dansksprogede album, Langdistanceløber, der er indspillet med et 7personers band. Scharlings imponerende vokal er i fokus, og det er de særegne historier og nøgne sandheder, der skal frem på bordet. Live optræder hun med guitaristen Rasmus Oppenhagen Krogh (Guldimund, Takykardia), og sammen skaber de en nærværende og stemningsfuld musikoplevelse.

Jens Lysdal:
Han er blevet kaldt en af skandinaviens bedste guitarister, har turneret i USA, Tyskland, Holland, Canada, England, Kina og en lang række andre lande, og indspillet med nogle af klodens bedste musikere, bl.a. folk-ikonet Tim O’Brien og Greg Leisz. Med sin store favnende musikalske rygsæk, skifter han frit og ubesværet fra roots til vals og videre til jazz og pop, alt efter hvad teksten og historien nu har bedst af – ikke ulig attituden hos svenske Bo Kaspers Orkester – som anmelderne sammenligner ham med. Siden hans debutalbum ”A matter of time” (1995) , har sangeren, komponisten og guitaristen Jens Lysdal udgivet syv albums,  væltet sig i overvældende anmeldelser både hjemme og ude, og fået sin musik nomineret i tre lande (bl.a. en US Grammy).
Han dannede i 18 år par med baslegenden Hugo Rasmussen, og sammen udgav de den DMA-nominerede ”Keep the light in your eyes”.
Senest har han fået fire melodier i højskolesangbogen, bl.a. bogens første miljøsang ”For vidst vil de komme”

SIffG:DUO I en god sangs tjeneste”
Sangerinde og skuespiller Nicoline Siff Møller udgør sammen med pianist og kapelmester Søren Graversen siffgraversen:DUO.
Med udgangspunkt i populære danske sangskrivere og bands som Gasolin, C.V. Jørgensen, Anne Linnet, Gnags, Lukas Graham og Gangway m.fl., skaber duoen unikke fortolkninger, som strækker sig fra det sarte og nedtonede til det swingende og humoristiske. NICOLINE SIFF MØLLER startede sin scenekarriere i 1994 som Miranda i musicalen Atlantis. Siden har hun haft et væld af roller, bl.a. hovedrollen som Donna i ABBA-musicalen MAMMA MIA! 2010. Senest har Nicoline medvirket i “Som i Himlen” på Det Kgl. Teater.
SØREN GRAVERSEN har som kapelmester, komponist og arrangør ligeledes stor integritet på musik- og teaterscenen. Karrieren tæller bl.a. en Reumert, som han modtog sammen med “Nick Cave Teaterkoncerten” og Århus Teater i 2007 samt kapelmester og arrangør på Østre Gasværks verdenspremiere på Pink Floyd ́ s storværk “The Wall”.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.