“Tina Wodstrup Danish Design” er Dansk tøj design til kvinder og børn som har eksisteret siden 2003 – en familieejet virksomhed med brand i eget navn.

Der er stor fokus på gode kvaliteter, så vidt muligt kun produktion i rene natur materialer som Bomuld, silke og viscose.

Alt er indfarvet i den douche farveskala så et mix og match kan med fordel lade sig gøre i de forskellige sæsoner og årstiden.

Designet er et lækkert mix af klassisk, romantisk og boheme med en prisklasse lidt over middel som afspejler den gode kvalitet som holder vask efter vask.

De douche farver og den store passion for fine detaljer og broderier er kendetegnet i Tina’s eget design, som vil fange dit øje og kapre dit hjerte.

Håber at du vil komme forbi vores stand hvor vi altid selv er til stede og vil præsentere et flot udvalg og altid masser af gode tilbud med 30-50% rabat.

Eller tag et kig på webshoppen og se flere skønne designs og vilde tilbud.

Vi ses
Jan og Tina

Del med dine venner

Mode

Tina Wodstrup Danish Design

Slotsalléen

, stand nr.: S09/S10/S11

Kontaktinformation

Find Tina Wodstrup Danish Design på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.