Hvem er vi
Vindeltrappen sælger loppefund og genbrugsguld til den kreative indretning og for en bæredygtig fremtid.

Vindeltrappen drives i fællesskab af Pia Pedersen og Charlotte Kjær. Vi har i mere end 20 år beskæftiget os med køb og salg af brugte varer, loppefund i den bedre ende, gamle antikke ting samt samlerobjekter.

Hos os finder du porcelæn, fajance, glas, keramik, messing, sølvplet og meget, meget andet fra dengang, vores bedstforældre var unge. Vi har også en del småmøbler og andre sjove ting, der egner sig godt til kolonihaven, sommerhuset eller den lille bolig.

Vi finder
Står du og mangler noget helt bestemt til din bolig eller din samling, så hjælper vi gerne med at finde det.

Det kan være dele til det sølvplet bestik du har arvet, en særlig vase, glas i en bestemt stil eller noget helt andet. Vi kommer rundt på mange markeder på det meste af Sjælland og står altid gerne til rådighed for at finde den rigtige vare til dig.

Vi køber
Vi køber mindre dødsboer, plejehjemsrester, flytterester mm., hvis det er af ældre dato. Har du et gammelt loftrum, kælderrum eller pulterkammer, så kan vi også rydde det.

Du er velkommen til at besøge vores fysiske butik/lager i Ganløse, hvor der er åbent på udvalgte dage samt efter aftale.

Den primære afhentningsadresse er Bundsvej 17, Ganløse, 3660 Stenløse, men varer kan også afhentes i Herlev eller Lyndby v/Kirke Hyllinge.

Større møbler/varer kan leveres i Københavnsområdet, Midt- og Nordsjælland for 100kr. Mindre varer kan sendes med GLS.

Del med dine venner

Brugskunst & design

Vindeltrappen

Slotsalléen

, stand nr.: S42

Kontaktinformation

Find Vindeltrappen på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.