Goosmann Vin importerer vine fra mindre vinmagere i Frankrig. Det er vine, du ikke finder hos andre vinhandlere, og vi dække bredt over både de store vindistrikter og de små områder.

Mange af vores vine produceres kun i begrænset antal flasker og helt ned til 500 eksemplarer. Vi repræsenterer nøje udvalgte og håndplukkede producenter, hvor vi kan få lov til at følge produktionen. Vores vine kommer fra Alsace, Bourgogne, Beaujolais, Nord og Syd Rhône, Languedoc, Rousillon og Gascogne, og der er noget for alle smagsløg.

Goosmann Vin er en lille og familiedrevet vinimport med vin som passion i nu 5. generation. Vores mantra er, at småt er godt, og at vin ikke er en industrivare men en landbrugsvare baseret på solidt håndværk. Vi tror også på, at rigtig god vin ikke behøver at være rigtig dyr for at være god.

Vi har både webshoppen www.goosmannvin.dk og en lagerbutik, hvor du kan smage vinene, før du bestemmer dig. Vi glæder os til at se dig på Ledreborg Livstilsdage og få en god snak over vores smagsprøver. De bedste og vinøse hilsner Hanne, Per og Christoffer Goosmann

Del med dine venner

Gastronomi

GOOSMANN VIN

, stand nr.: T08B

Kontaktinformation

Find GOOSMANN VIN på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.