For enden af Nordeuropas længste allé, som er en del af Ledreborg Gods, ligger Herthadalen smukt gemt i skoven i Sjællands første Nationalpark – Skjoldungernes land.

Et unikt selskabssted & restaurant midt i ingenting, og med plads op til 200 personer. En perfekt ramme til en skovtur, fødselsdag, konfirmation, bryllup, barnedåb, firmaarrangement eller lign. På Herthadalen har de specialiseret sig i at afholde selskaber hele året rundt, men de holder også åbent på udvalgte dage i restauranten.

Traditionen tro er restauranten åben i højtider (Påske, Mortens Aften & Jul) samt til sommerestaurant i juni-august. Find deres skønne menuer – samt åbningstider via herthadalen.dk

Så der er rig mulighed for at besøge vores restaurant, og samtidig få en uformel snak om jeres næste arrangement i Herthadalen.

Traditionen tro deltager vi ligeledes på Livstilsdage, og stiller klar med tusindvis af vores velkendte sandwich af ”Grillet Gris” og lokal producerede grillpølser. Alt sammen lavet direkte fra grillen, og serveret i hyggelige omgivelser foran Slotsladen.

Kom forbi og nyd en lækker frokost.
Kh Skovrødderne.

Del med dine venner

Gastronomi

Restaurant Herthadalen

Tårnalléen

Kontaktinformation

Find Restaurant Herthadalen på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.