På Skottehusvej 12, i smørhullet mellem Roskilde og Kirke Hvalsø- ligger restaurant Fasaneriet. I naturskønne omgivelser og med Ledreborg Gods og Ledreborg Palace Golf som nabo.

I køkkenet huserer seks fuldtidsansatte kokke anført af restauratør og køkkenchef Johnnie Andreasen. – Jeg har en stor kærlighed til mad og går meget op i, at det hele laves fra bunden af de bedste råvarer. Vi har udvalgt nogle gode leverandører. Det er det, jeg søger – ikke halvfabrikata, siger Johnnie Andreasen, der har været selvstændig i 34 år og som det sidste år, har dannet kompagniskab med Gitte Nordstrand, der til daglig fungerer som restaurantchef på Restaurant Fasaneriet.

Vi er med på Livstilsmessen hvert år og glæder os hver eneste gang til, at være en del at den gode og glade stemning, der er omkring messen. Den gode kvalitet og det gode humør, vi er kendt for på Restaurant Fasaneriet, tager vi selvfølgelig med på messen.

Vi glæder os til at se dig og ønsker dig en god messe, fyldt med gode og spændende oplevelser.

Mange hilsner
Johnnie og Gitte

Del med dine venner

Gastronomi

Restaurant Fasaneriet

Tårnalléen

Kontaktinformation

Find Restaurant Fasaneriet på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.