Kulturrejsebureauet PUST Rejser har eksisteret siden 2014 og tilbyder rejser til Italien og Sydfrankrig. Landsbyerne Pigna & Castelvittorio i Ligurien har en særlig plads i PUST Rejsers hjerte. Det var til de to smukke gamle byer Pust Rejser sendte sine første gæster med tilbud om malekurser, sangkurser, operakor, yogakurser, vandrerejser, gastronomi og kunst. Sidenhen har vi indtaget en række store byer i Norditalien. Bl.a. Venedig hvor vi hvert år besøger Venedigbiennalen; Rom hvor vi dyrker det romerske køkken og Roms historie; Koncertrejser til Cremona; Gastronomirejser til Piemonte m.m. Alle rejser er inklusive fly, lufthavnstransfer, halvpension med gode middage, museumsentreer, fagguide og indkvartering på gode hoteller med god beliggenhed. I al beskedenhed udmærker PUST sig også ved at gå meget op i høj kvalitet på de restauranter vi besøger. Man kan således regne med at få rigtig god mad på alle PUST Rejser. Ikke nødvendigvis dyre Michelin restauranter, men spisesteder af høj kvalitet hvor maden er tilberedt med stor omhu og kærlighed. Vi bor på udvalgte hoteller, hyggelige og med god beliggenhed. Vores fagguiderne er nøje udvalgt og eksperter på hver deres område. Dine medrejsende er både singlerejsende, vennepar og ægtepar. Fælles for deltagerne er, at alle opsøger det gode selskab, den høje kvalitet samt den faglighed, som den enkelte rejse tilbyder. PUST Rejsers motto er Ophold med Indhold og det tager vi meget bogstaveligt.

Del med dine venner

Fritid

PUST Rejser

Kontaktinformation

Find PUST Rejser på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.