Vi er en lille og familiær vin-import fra Roskilde, hvor vi hylder den gode kvalitet og gerne vil gøre en ekstra indsats for at værne om naturen og for at mindske den belastning vi udgør, når vi nyder et godt glas vin. Vi ønsker at udvælge produkter, som kan dokumentere fremstilling gennem økologisk produktion, er så meget som muligt klimaneutrale og har et fremtidssyn, som viser nye, grønnere og klogere måder at drive landbrug på i fremtiden. På vores hjemmeside kan du købe vin eller kontakt os, hvis du gerne vil vide mere. På Ledreborg Livsstilsdage vil vi sørge for et godt glas vin, når du går rundt i slotsparken eller når du vil spise en bid mad. Bliv også gerne hængende i vores hyggelige vinbar.

Del med dine venner

Gastronomi

Vinocama

Kontaktinformation

Find Vinocama på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.