Det hele startede med et studieprojekt, som blev så stor en passion at det skulle blive til virkelighed. En platform for hundeejere, der ønsker kvalitet og service. Et sted for alle hundeejere, som ønsker at være en del af et fælles community. Petstudio er en platform med fokus på eksklusivt livsstilstilbehør til hunde. Vi tilbyder en række produkter, alle håndplukkede og designet til hundens kærlighed. Tendensen med det mere nordiske og minimalistiske look har fundet vej til Petstudio. Glem særlige lejligheder, vi siger, at ekslusivt livsstilstilbehør bør være en hverdagsluksus for menneskets bedste ven. Vi har højt humør, kæmpe energi og vi er uden tvivl store hundeelskere! Vi har skabt Petstudio på baggrund af dette.

Del med dine venner

Hunde

Petstudio

Hundeområdet

Kontaktinformation

Find Petstudio på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.