Outdoor&Friends er en dansk virksomhed, som laver unikke bålgrille og tilbehør.

Vores kerneprodukt er vores bålgrill FireFrienden, som fås i flere varianter. FireFrienden tilbyder brugeren mulighed for at lave mad udendørs over ild på en nem og bekvemt måde.

Madlavning over ild
Maden tilberedes direkte på de fødevaregodkendte stegeflader, og med det tilbehør til FireFrienden, som er på vej, kan der også tilberedes mad over en rist og en stegeplade. FireFrienden gør det nemt for alle at lave mere avanceret mad over ild og alle kan, på en nem måde, få glæde ildens hygge, varme og fantastiske smag, som den giver til maden. Man kan pludselig lave røræg, pandekager, hummerhaler, pizza og meget mere over ild på en måde, der er overskuelig for alle.

Bålsted
FireFrienden er ikke kun et madlavningsprodukt, men er også skabt til at kunne skabe hygge, varme og lys hele dagen og aftenen igennem, når man benytter sit uderum. De tidspunkter den ikke bruges til madlavning, fungerer også som bålsted, der giver varme og trækker et flot lys ud af sine luftkanaler, som man kan nyde i de sene aftentimer.

Outdoor&Friends’ vision er at gøre det lettere og mere tilgængeligt for folk, at benytte deres uderum og få glæde af ilden hele året rundt. Det skal ikke kun være, når man planlægger at lave mad over ild, man skal bruge sin FireFriend, det skal være så let, at det kan være spontant at man får lyst at lave mad over ild.

Materialer
FireFrienden er lavet i det særdeles stærke og korrosionsbestandige stål, cortenstål. FireFrienden findes i en cortenstål-farve, som giver en flot og rød patina, som passer godt ind i de fleste havemiljøer. FireFrienden fås også en sort version, som er behandlet med varmebestandig maling.

Del med dine venner

Have

Outdoor & Friends

Slotspladsen

, stand nr.: SL05

Kontaktinformation

Find Outdoor & Friends på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.