Mange følelser, livsbegivenheder og historier gemmer sig i vores smykker… Hos Noriel skabes smykker med stor passion for designprocessen, æstetikken, anvendeligheden og ikke mindst betydningen for dit nye smykke. Dit eget medbragte guld/sølv, sten, perler og arvesmykker kan genanvendes og genbruges i udformningen af dit næste livssmykke -Om det er vielsesringe, dåbssmykke, konfirmationssmykke, forlovelsesring, -eller bare DIT smykke, til hvilken som helst lejlighed. -Og hvis du falder for et unika-smykke af Noriel egen kollektioner, så kan de ses, prøves og handles på ”Ledreborg i pinsen 2024.

Del med dine venner

Smykker & tilbehør

Noriel

Amaliehaven

, stand nr.: A36

Kontaktinformation

Find Noriel på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.