Jeg er uddannet grafisk designer og har altid været kreativ. Det er dog først de senere år, at jeg har kastet mig over at male på lærreder, og jeg er blevet fuldstændig bidt af det. Jeg maler i mange lag og benytter mange forskellige teknikker. Ofte starter jeg et billede vådt i vådt, og senere maler jeg videre tørt og bruger både akrylmaling, softpasteller, grafit, oliekridt, posca tusser og silkepapir.

Jeg maler meget med spartel og stive pensler for at få et mere ekspressivt udtryk. Nogle af de underliggende lag forsvinder helt, mens andre kan anes gennem de overliggende transparente lag.

Der skal helst være både ro og kaos, kontrast, balance, dybde samt detaljer, som betragteren kan gå på opdagelse i. Jeg prøver at arbejde intuitivt og slår tanker og styring fra og lader billedet bestemme.

Tom Jørgensen, kunstanmelder ved Jyllands Posten, redaktør af Kunstavisen:
Lone Bonde Haupt er i sine malerier fuldstændigt dedikeret til abstraktionen.
De komplekse, dynamiske og taktile billeder, som Lone Bonde Haupt maler, gør, at billederne kan ses på et hav af forskellige måder. Der kan aldrig kun være én tolkning. Deres levende overflade, store variation af farvesammensætninger og deres mange forskellige energier skaber meget levende og dynamiske malerier, som man kan gå på opdagelse i igen og igen. Og det er altid et tegn på, at man har med en dygtig kunstner at gøre.

Del med dine venner

Brugskunst & design

Billedkunstner Lone Bonde Haupt

Vognporten

, stand nr.: Vognporten

Kontaktinformation

Find Billedkunstner Lone Bonde Haupt på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.