Bolchekogeriet Almuegaarden blev etableret, som et af de første nuværende bolchekogerier i Danmark, tilbage i det 20. århundrede af den selvlærte bolchekoger Michael Christensen. Bolchekogeriet skulle foregå i de helt rigtige rammer, og derfor faldt valget på den idylliske røde og hvide bindingsværksejendom “Almuegaarden” beliggende i en lille landsby ved Næstved på Sydsjælland.

På Almuegaarden har familiens tre generationer indtil nu været i gang med fremstillingen af alle de gamle klassiske bolchevarianter, hvor også nyskabelser med årene er kommet til, så man i vores sortiment nu også kan finde sukkerfri bolcher, fyldte gourmet bolcher, samt flotte motivbolcher til enhver anledning.

Vi sætter en ære i at værne om det gode danske håndværk og kvalitet, hvorfor alle vore bolcher tilvirkes i hånden efter de traditionelle gamle håndværksmetoder, og ved brug af originalt gammelt maskineri helt tilbage fra 1800-tallet. Til at sikre den bedst mulige smag i vore bolcher, anvender vi kun de bedste råvarer og naturlige ingredienser, og bolchemassen koges op over åben ild for, at give bolcherne den helt rette sprødhed.

Del med dine venner

Gastronomi

Bolchekogeriet Almuegården

Nyland

, stand nr.: N12

Kontaktinformation

Find Bolchekogeriet Almuegården på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.