Gå på opdagelse i Pazil’s magiske univers, hvor du finder super lækre krydrede produkter af højeste kvalitet og med stor smag – og så er alle produkterne baseret på rene råvarer og helt uden kunstige tilsætningsstoffer, underlige smagsforstærkere og anden “kemi”.

Bag de delikate krydderier, sennepper og olier fra Pazil finder man Lars, der ikke alene går op i, at hans produkter er i absolut topkvalitet og baseret på lutter gode ingredienser, men som også har et håb om, at de kan være med til at stoppe madspild. Han har skabt Pazil på baggrund af sin store passion for god smag og ordentlige råvarer, og det er af største vigtighed for ham, at der ikke gås på kompromis med hverken kvalitet, smag, holdbarhed eller pris.

Del med dine venner

Gastronomi

Pazil

Slotsladen

, stand nr.: L07

Kontaktinformation

Find Pazil på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.