Mette Fink er clairvoyant, healer og medie.

Her på Ledreborg vil hun tilbyde Krystal healing og krystal læsning. Krystal healing er blevet brugt til alle tider. Vi mennesker har altid brugt naturens kræfter og ressourcer til at skabe balance og healing med. Naturen er fuld af naturlig medicin til krop, sind og sjæl og her især de vidunderlige egenskaber som krystaller og sten har med sig. De er med til at skabe balance både på jorden og i alt levende omkring sig. Det som krystal healing kan gøre for dig, er at hjælpe krop, sind og sjæl med det du har brug for. Den hjælper dig til at blive klogere på dig selv og se hvad du har brug for at arbejde videre med i din egen udvikling for at komme tilbage til din naturlige balance.

Del med dine venner

Velvære & sundhed

Mette Fink

Nyland

, stand nr.: SSF

Kontaktinformation

Find Mette Fink på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.