LAMANN stræber efter at designe og lave armbånd med fokus på hver enkelt detalje, så enhver mand kan finde sig selv og sin egen stil i det store udvalg af håndlavede smykker. Gennem smykkerne giver jeg mulighed for, at mænd kan udtrykke deres personlighed, og det særlige, der gør dem unikke – uden at de mister deres maskulinitet. Alle armbånd er håndlavede, udført i kvalitetsmaterialer, som 100% læder, rustfrit stål, samt halvædelstens-perler. En helt unik del af kollektion er de håndflettede armbånd i ægte lædersnor. LAMANNS mål er at levere højkvalitets armbånd til fornuftige priser, samt en tryg og sikker levering. Alle armbånd er designet og håndlavet i Danmark.”

Del med dine venner

Smykker & tilbehør

LAMANN

Slotsalléen

Kontaktinformation

Find LAMANN på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.