Kurvemageren spores helt tilbage til 1947, hvor butikken åbnede i Lyngby. Virksomheden blev grundlagt at kurvemager Knud Skinbjerg, som dengang gav butikken navnet Kurveindustrien Pilen.

Knud åbnede i butikslokale på Nørgaardsvej, men fik kort efter hjørnet på Lyngby Hovedgade 51, hvor butikken med værksted i kælderen havde sin plads i over 70 år. Her er der fra tidernes morgen blevet repareret massevis af stole, produceret og designet kurve og møbler som stadig findes i dag. Heri blandt andet den velkendte møbelserie af spanskrør som stadig produceres.

Marie Skinbjerg, Knuds datter, overtog forretningen efter sin far. Her formåede hun at opretholde de gode gamle traditioner med sine egne evner som kurvemager. Marie har siden barnsben været omringet af kreativitet og alle former for fletværk. Derfor har hun flettet siden en alder af 7, og altid været optaget af alt hvad der findes inden for fletværk.

Kurvemageren er et familieforetagende, og i dag er vi i 3. generation. Med Maries sans for flet, design og fokus på at støtte gode formål, har vi nu en webshop der tilbyder den absolut bedste kvalitet af alt inden for fletværk.

Del med dine venner

Brugskunst & design

Kurvemageren

Slotsalléen

, stand nr.: S61

Kontaktinformation

Find Kurvemageren på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.