Christina Clemen tager dig med gennem et abstrakt intuitivt univers. Malerierne skabes spontant og ekspressivt med inspiration fra musik, naturens skønhed, farver og små finurligheder, fra minder, stemninger, længsler, glæde, vrede, kaos og lyster. Det er den følelsesmæssige stemning der matcher øjeblikket der bestemmer hvor værket ender. Altsammen det der er med til at give maleriet sjæl og nerve. Lange ensomme vandreture, ved havet og i skoven giver hjernen en pause og gør at kreativiteten begynder at blomstre på ny. Christina ønsker at skabe værker der rør noget i dig som menneske, samt bringe refleksion, glæde og nydelse ind i dit liv. Lag på lag på lag, umage for gennembearbejdning af maleriet, er det der i Christina´s øjne er med til at skabe en fantastisk dybde, det der gør et maleri “langtidsholdbart” og spændende at vende tilbage til, selv efter lang tid. Tom Jørgensen, kunstanmelder på Jyllands Posten og redaktør af Kunstavisen skriver: ”Christina Clemen formår at skabe malerier der netop har denne dobbelthed, af orden og kaos og af glæde og sorg indbygget i sig. Det er det, der gør dem spændende og berigende at fordybe sig i” Christina Clemen er autodidakt kunstmaler og arbejder blandt andet med materialer som akryl, tusch, kul, oliepastel mm. Malerierne bliver til i Christinas eget galleri/atelier, et gammelt autoværksted der er i istandsat så det præsenterer kunsten perfekt i de rå rammer.

Del med dine venner

Brugskunst & design

Kunstner Christina Clemen

Kostalden

, stand nr.: K2.4

Kontaktinformation

Find Kunstner Christina Clemen på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.