Kjærstrup blev startet i 1999 af Birgitte Kjær og Peter Bræstrup i Snogebæk på Bornholm. Nu er virksomheden vokset til en familie af passionerede franchisepartnere rundt i landet, som dagligt gør, hvad de kan, for at give kunderne den bedste oplevelse og udbrede kendskabet til kakaofrugten, der både foregår i vores fysiske og mobile butikker.

I Kjærstrup-familien er vi drevet af glæde over de gode, klassiske produkter, der smager, som vi selv husker dem. Hovedparten af vores varer er lavet fra bunden og i hånden. De dele, vi ikke selv laver, kommer fra samarbejdspartnere, der lægger samme vægt på kvalitet og håndværksmæssig omhu som os. Undervejs har Kjærstrup fået ros og anerkendelse i form af bl.a. Det Danske Gastronomiske Akademis Hædersdiplom og Slow Foods Guldsnegl. Og vores flødeboller er kåret til Danmarks bedste af Magasinet Smag & Behag.

Det er blevet Kjærstrups vision at udnytte hele kakaofrugten. Derfor lancerede Kjærstrup i juni 2022 som den første danske – og en af de første europæiske producenter af konfekture – en række produkter fremstillet af kakaofrugtens pulp. Kakaofrugt har eksotiske noter af ananas, citrus og passionsfrugt, der gør den velegnet til blandt andet cocktails, is og smoothies.

Kjærstrup har lanceret tre drikkeklare kakaofrugtprodukter: Ren Nektar, Ingefær Nektar og Havtorn Nektar. Derudover laves der også kakaofrugt cider, vingummi og sirup. De nye produkter er starten på en rejse mod mindre madspild og større bæredygtighed. Derfor er alle vores kakaobønner desuden Cocoa Horizons verificeret.

Del med dine venner

Gastronomi

Kjærstrup Chokolade

Slotsalléen

, stand nr.: S33

Kontaktinformation

Find Kjærstrup Chokolade på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.