Officiel forhandler i Danmark af Kangen Water maskiner, der laver drikkevand, der er filtreret, basisk, ioniseret og sprængfyldt med antioxidanter.

Hvad der egentlig startede som endnu et tiltag i vores bestræbelser på at optimere vores eget fysiske overskud og daglige velvære voksede efterhånden, som flere og flere blev nysgerrige og spurgte ind til vores vand.

Vi begyndte at fordybe os mere i teknologien og de helbredsmæssige effekter, og gradvis blev vores passion for godt helbred og livskvalitet til vores forretningsmæssige pejlemærke. Og vi elsker at hjælpe mennesker med at få øje på sundheden, hvor der stadig er plads til alt det sjove, og at være med til at gøre verden til et sundere og bedre sted.

Vand er det vigtigste element i vores daglige indtagelse, og ved at udskifte det med Kangen Water påvirker du ca. 70% af din krop direkte med livgivende vand, som optages hurtigt og effektivt i dine celler.

Kangen Water maskinerne har været brugt på japanske hospitaler i 48 år, og er en seriøs investering for dig, der ikke går på kompromis med kvaliteten, når det drejer sig om dit helbred og daglige overskud.

Maskinerne er klassificeret som Medicinsk Udstyr, og vandet hjælper millioner af mennesker verden over med at opretholde en sund og basisk livsstil.

Del med dine venner

Velvære & sundhed

Kangen Water Nordic

Tårnalléen

, stand nr.: T08

Kontaktinformation

Find Kangen Water Nordic på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.