Honey & The Bees er kommet ud af en passion for honningbier og hvor traditioner stadig værdsættes. Bag hver en dråbe honning er der en passioneret biavler. I hjertet af Alicantes bjerge og med et middelhavsklima har vi et unikt miljø som giver os de bedste betingelser for at indsamle honning. Siden 1926 har en lille lokal familieejet honningfarm, der er biavlere på 4. generation, været dedikeret til at udvinde den lækreste honning fra Alicante. Bag hver dråbe smager du en kærlighed til honningen, udvundet og tilberedt ved hjælp af håndkraft. Med mere end 20 smagsvarianter af honning, sørger familien for bistaderne og deres udvindingsproces hele året, således at honningen ikke mister egenskaber. Oplev denne fantastiske biavlstradition og delikate smagsvariationer fra Alicante, Spanien hos Honey & The Bees

Del med dine venner

Gastronomi

Honey & The Bees

Nyland

Kontaktinformation

Find Honey & The Bees på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.