Den originale 4 i 1 Bungy-Trampolin. Her kan hoppes højt og laves saltomortaler under sikre forhold i op til 7 m. højde. Alle kan deltage- små som store- fra 5-100 kg. Vores målgruppe er børn i alderen 3-16 år, men voksne og barnlige sjæle er velkomne. Vi garanterer maks. underholdning for både udøver samt tilskuer.

Sikkerheden er helt i top, da vi kun bruger originalt udstyr med rigtige trampoliner, og elastikker der ikke kan knække. Din sikkerhed for en tryg og sjov oplevelse.

I 22 år har vi givet oplevelser til glæde for et stort publikum landet rundt med vores Originale 4 i 1 Bungy-Trampoliner.

Vi opstiller gerne til firmaevents som familiedage, produktlanceringer, åbent hus-arrangementer m.m.

Ligeledes opstiller vi også ved private arrangementer som fødselsdage, Sankt Hans Aftener, vejfester og lign.

Del med dine venner

Fritid

Fun-Jump

Børneland

Kontaktinformation

Find Fun-Jump på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.