Den Spirituelle Krystal er en lille hobby virksomhed, som gør sig i sten og krystaller, samt at fremstille forskellige unika, bl.a. Light Catchers udført af kunstner Kit Yndal Hampmark. Hun har i mere end 35 år arbejdet i forskellige materialer, hvorigennem hun lader sin intuition udtrykker sig. På Ledreborg Livsstilsdage vil du hos Den Spirituelle Krystal finde mange forskellige slags Light Catchers, et væld af forskellige sten arter der er slebet op og poleret som hjerter, kugler, tårne og forskellige figur. Et stort udvalg af rå sten, klynger og krystaller. Mandala og grid er specielle mønstre man kan lægge med minder og helt små krystaller og sten, af disse vil der være et bredt udvalg. Du vil kunne få megen mere info på stand 19, hvor Kit vil kunne hjælpe dig og fortælle dig om hvad disse kan bruges til. Kit deler stand 19 med Lonemaya Kaxe fra KaxeArt. Vi glæder os til at se Dig.

Del med dine venner

Fritid

Den Spirituelle Krystal

Slotsalléen

, stand nr.: S19

Kontaktinformation

Find Den Spirituelle Krystal på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.