Livet er for kort til dårlig kaffe.
De fleste tænker på kaffe på samme måde som tørret pasta, altså noget som kan stå i køkkenskabet for evigt, uden at blive gammelt.
Sandheden er dog, at kaffen er meget mere ligesom brød frem for pasta. Hvis du nogensinde har smagt et friskbagt brød, vil du uden tvivl foretrække dette frem for et ugegammel brød. Der er netop samme forskel mellem friskristet og gammel kaffe.

Mathilde og Magnus rister din yndlingskaffe.
To unge iværksættere vil med Copenhagen Coffee Dealers ændre den måde vi drikker kaffe på. Nyristet og med alle smagsnuancer i behold bragt til din hoveddør.

Har du også oplevet, at kaffe kan blive lidt trist i smagen? Dét vil søskendeparret Mathilde og Magnus Gitz-Johansen gøre op med. Som kaffeentusiaster bringer de deres viden og passion for kaffe ind i Copenhagen Coffee Dealers. Det hele handler om ristningen. Smagsnuancerne i kaffe begynder at fade ud allerede efter 2-3 uger, men bruger du nyristet kaffe, modsat kaffe fra supermarkedet, der kan være ristet mange måneder tidligere, finder du ud af, hvad rigtig god kaffe i virkeligheden er.

Nyristet luksuskaffe hver morgen.
Copenhagen Coffee Dealers har derfor ikke et lager af ristet kaffe, men rister kaffebønnerne specifikt til den enkelte ordre, som altid bliver afsendt inden for 24 timer. Man kan købe en enkelt pose eller tegne et fleksibelt abonnement uden binding – så man altid har friskristet luksuskaffe hver 14 dag eller en gang om måneden. Mange cafeer, restauranter, virksomheder og privatkunder har allerede taget konceptet til sig.

Bliv en del af kaffeuniverset.
Køb friskristet kaffe som enkeltkøb eller abonnement til både erhverv og private.

Friskristet kaffe på Ledreborg.
På livstilsmessen til maj både rister og serverer Copenhagen Coffee Dealers kaffe, så man kan både få en god kop kaffe og tage friskristet kaffe med hjem.

Del med dine venner

Gastronomi

Copenhagen Coffee Dealers

Slotspladsen

Kontaktinformation

Find Copenhagen Coffee Dealers på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.