Casa Bailar – Oplev Danseglæden! Vi er et event- og dansestudio centralt beliggende i Roskilde, der tilbyder et bredt udvalg af bevægelses- og danseaktiviteter for alle aldersgrupper – fra babyer til pensionister.

Vores sortiment inkluderer Salsa, Bachata, Kizomba, Reggaeton, Latin og Pole-fitness i et rummeligt miljø med et særligt formål. Vores undervisere kommer fra forskellige dele af verden og bringer deres unikke baggrund og ekspertise med sig. Vi tror på, at dans og bevægelse styrker fællesskabet og fremmer selvudvikling for vores elever. Her er nogle af vores nøglefunktioner: Mangfoldighed af hold: Uanset om du foretrækker pardans, solodans, yoga, zumba eller akrobatik, har vi det perfekte hold til dig.

Som en nyhed tilbyder vi også reggaeton, Cubaton, Dembow og Latin Mix Dance hos os. For alle niveauer: Vi tilbyder kurser og hold, der spænder fra begyndere til avancerede niveauer. Derudover har vi specialhold til børn med særlige udfordringer. Inklusion og globalt perspektiv: Vores danseskole er dedikeret til inklusion og et globalt perspektiv. Vi har et hjerte for samfundet, en grøn profil og et socialt formål.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele vores passion for dans og bevægelse med dig.

Del med dine venner

Fritid

Casa Bailar studio

Kontaktinformation

Find Casa Bailar studio på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.