Blissful Life by mikaka udspringer fra Mikaka Skincare og vores værdigrundlag er i forlængelse af hinanden. Vi bestræber os derfor på at udvælge varer med fokus på kvalitet, produktets oprindelse, dets miljømæssige afsæt og arbejdsforholdene for dem der producerer.

Hos Blissful Life by mikaka er hvert et valg taget med bevidsthed og ansvar over for naturen og mennesker, og vi tilstræber, at du kan omfavnes af produkter, tekstiler og wellness til hyggelige stunder med god samvittighed.

“Selvkærlighed findes i mange former, og vi fortjener alle små selvkærlige handlinger. Derfor ønsker vi med Blissful Life by mikaka at danne et let tilgængeligt forum, der gør det nemt for dig at skabe dit eget hjemme-spa, hoteloplevelse eller forkæle dig selv med nøje udvalgte luksuriøse varer med bæredygtigt og økologisk fokus.“

Del med dine venner

Velvære & sundhed

Blissful life by Mikaka

, stand nr.: S16

Kontaktinformation

Find Blissful life by Mikaka på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.