Velkommen hos Adamas, hvor vi deler vores passion for kreativitet, spiritualitet og personlig udvikling. Vores center, Adamas, er et rum for bevidsthed, beliggende i den gamle Sukkerfabrik ved Tranekær Slot på Langeland. Her inviterer vi dig til at udforske din spirituelle side gennem indsigt, kreativitet og åndelighed. Vi støtter os til de 8 åndelige principper: kærlighed, ærlighed, nærvær, ydmyghed, tilgivelse, mod, tillid og fornyelse, og vi fokuserer på den nye tids spiritualitet med bevidstheden om Anima & Animus. Her hos os møder vi dig, hvor du er, og vi støtter dig ærligt og kærligt på din rejse. Sammen skaber vi et rum til fordybelse og ro, hvor du kan finde dit indre barn frem, udforske dig selv og lege i naturen på Langeland. Vi ønsker at bidrage til en bevidst verden, der er åben for fornyelse og skabelse. Vores omgivelser er idylliske og romantiske, men samtidig tilbyder de mulighed for at dykke dybt ned i psykens ubevidste lag. Vi trækker på naturens kræfter for at forstå og forbinde os med den åndelige verden og blive mere bevidste. På vores center afholder vi også retræter, foredrag, udstillinger, koncerter og meget andet, som alle bidrager til vores fælles rejse mod personlig vækst og udvikling.

Desuden byder vi på tre sommerfestivaler:
– KÆRLIG Festival: En hyldest til kærlighedens kraft, hvor vi udforsker forskellige aspekter af kærlighed gennem workshops, foredrag og ceremonier.
– VITAL Festival: En festival dedikeret til sundhed og velvære, hvor du kan deltage i yoga, meditation, workshops og foredrag om personlig udvikling og livsstil.
– KREATIV Festival: En fejring af kreativitetens magi, hvor vi udforsker kunst, håndværk, musik, dans og meget mere gennem workshops, performances og kunstudstillinger.

Kom og besøg os på Spirituel Festival ved Ledreborg Livsstilsdage, og lad os sammen skabe en dybere forbindelse til vores indre selv og den spirituelle verden.

Del med dine venner

Velvære & sundhed

Adamas Center – Sukkerfabrikken

, stand nr.: SSF

Kontaktinformation

Find Adamas Center – Sukkerfabrikken på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.