Wadils

Hos Wadils sælger vi alt fra vores eget luksus-garn i ren lammeuld, Alpaca og silkemohair til helt eksklusivt unika færdigsstrik der håndstrikkes af vores kære strikkedamer. Vi er en hyggelig jordnær familieret virksomhed, der i dag drives af bror og søster. Vi er selv ikke den store fan af komplicerede strikkeopskrifter og besværlige designs -derfor designer og udvikler vi alle vores strikkeopskrifter og modeller selv.

Vi elsker at strikke på store pinde, og holder os ofte til smukke faconer uden indviklede mønstrer. Sammensat med vores lækre garn, er man altid sikker på at få et smukt og tidsløst stykke strik, når man er færdig med en af vores opskrifter. Udover at være en webshop har vi også et lille lager i Greve, hvor vi et par gange om måneden åbner op for kunder og holder lagersalg – man kan altid finde ud af, hvornår der er lagersalg ved at følge os på Facebook, Instagram eller tilmelde sig vores nyhedsbrev.

Er du på jagt efter komplette strikkekits eller noget lækkert færdigstrik, der kan holde i årtier? Så hop ind på wadils.dk eller besøg os på Ledreborg. Vi glæder os til at se dig! – Christoffer & Katrine Wadil

Område: Slotsalléen
Stand: S45

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.