Vi i Team Melchiorsen glæder os til at være en del af Ledreborg’s spændende Livsstilsdage. Du finder os på stand 7.3, hvor vi står klar til at fortælle jer om vores uddannelse til “Susanne Melchiorsen Hudspecialist”, forklare vores holistiske tilgang til vores største organ huden, indre og ydre pleje, samt vi tilbyder gratis hudanalyser på standen. Så vil du blive klogere på din hud og lære dens behov at kende, så kig forbi – Vi glæder os til at møde dig.

Huden er vores største organ og et meget vigtigt organ for vores velvære samt sundhed. Som Susanne Melchiorsen Hudspecialist går vi i dybden med indre og ydre pleje og ser på årsagerne bag huden samt kroppens ubalancer. Ubalancer vi arbejder meget med er: uren hud, rødmende hud, mørke rander omkring øjnene, skjolder samt hud der ældes hurtigere end den behøver. Vi behandler ubalancerne både indefra og udefra for at opnå de bedste samt mest langtidsholdbare resultater. Alle behandlinger og produkter vi anvender er fra Susanne Melchiorsen.

Susanne Melchiorsen fokuserer vi på at skabe effektive og holdbare resultater uden bivirkninger. Susanne Melchiorsen har egen urtegård nær Næstved, hvor alle urter dyrkes efter biodynamiske metoder. Det er på samme adresse det hele produceres. Hele serien er så ren at den kan spises. Her er der altså tale om ægte ren danskproduceret natur serie, med respekt for urternes virke samt for naturen, vores miljø og mennesker.

Susanne Melchiorsen Academy består af 21 måneder blandet teori og praktik. Her lærer du en masse om huden som organ og kroppen som en helhed og hvordan du kan hjælpe dig selv og ikke mindst andre med diverse problematikker. Her vil du lærer at udfører virksomme ansigts og sundhedsbehandlinger, hvor du lærer blandt andet om kost og ernæring, uønsket hårvækst, kropsbehandlinger, øjenløft uden kniv og meget meget mere.

Efter endt uddannelse er du Susanne Melchiorsen Hudspecialist. Velkommen til en fantastisk berigende hverdag, hvor dit arbejde også er din hobby, til glæde for dig og mange andre.

Del med dine venner

Velvære & sundhed

Susanne Melchiorsen

, stand nr.: K7.3

Kontaktinformation

Find Susanne Melchiorsen på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.