Autencitet, ro og større sanselighed er nøgleordene, når Schymann arbejder med leret. I en til tider kaotisk hverdag med 3 små børn fungerer skabelsen som et åndehul og et frirum, da arbejdet med leret kræver hendes fulde opmærksomhed.

Siden hun som 16-årig startede i kokkebranchen, har hun altid haft en ambitiøs og hårdtarbejdende tilgang til faget. En indstilling, der både har bragt hende forbi nogen af branchens finere restauranter og kastet lederstillinger af sig. Men efter 15 år i miljøet valgte hun at flytte fra byen og tage et brancheskifte.

Her startede hun i stedet sit keramikeventyr hos en lokal kunstner og blev straks fanget af et materiale og en proces, der krævede en større ro og fordybelse, end hun før havde været vant til i sit arbejdsliv.

I sin tilgang til leret arbejder hun med det – ikke mod det. Processen er intuitiv, og hun bruger materialets iboende ånd, og lader det udfolde sig på egne præmisser. Derfor er få ting ens i Schymanns keramik, da skabelsesprocessen altid starter på ny. Keramikken bliver fremstillet i hendes egen lille værkstedsbutik i Stubbekøbing.

Del med dine venner

Brugskunst & design

Schymann Keramik

, stand nr.: T58

Kontaktinformation

Find Schymann Keramik på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.