Mikaka Skincare er et dansk hud- og hårplejeunivers udviklet af en sundhedsfaglig familie med stærke ambitioner om bæredygtige, økologiske og kompromisløse produkter, der kan anvendes med god samvittighed overfor naturen, jordens ressourcer, dyrevelfærd og dig.

Produktionen foregår i Danmark og designet skal afspejle værdierne om naturnære produkter. Hos Mikaka er der stort fokus på nøje udvalgte højeffektive, økologiske og naturlige ingredienser, der i simple og unikke sammensætninger uden unødige indholdsstoffer, giver dig en oplevelse af komplet selvforkælelse. Mikaka er i konstant udvikling og altid på jagt efter at være nytænkende, udvikle nye produkter og optimere ud fra nyeste forskning.

Del med dine venner

Velvære & sundhed

Mikaka Skincare

, stand nr.: S16

Kontaktinformation

Find Mikaka Skincare på de sociale medier

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.