Trolden Destilleri og Bryghus

Kun det bedste er godt nok!

På Trolden Destilleri laver vi dansk mikrobatch spiritus efter samme princip som vores unikke specialøl: Kun det bedste er godt nok. Siden 2011 har Trolden Destilleri været garant for den fineste råsprit. Vores håndbankede pot-stills, med en volumen på bare 500 liter sikrer en forførende rund og næsten olieret smagsoplevelse.

Vi destillerer vores danske gin i Kolding.

Ingen grund til at bruge unødige resurser på at fragte gin fra nabolandene, når dansk gin er på så højt et niveau.

På Trolden placerer vi en lille trådkurv (‘infusion-box’) fyldt med de lækreste botanicals midt i kedlen under destillationen, så alkoholdampene nænsomt trækker smagen ud af urterne, frugterne og krydderierne, der til sammen udgør den komplekse smag i gin.
Vi laver skønne ginvarianter der spænder fra det klassiske med et strejf af lime til de mere vovede udgaver i Hybris-serien, hvor alle regler gælder.
Midt i mellem finder du også sjove udtryk som vores kaffegin, Cocky Barista, eller den forførende solbærgin, Groovy Currant.

Område: Slotsalléen
Stand: S28A

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.