The Original Poster Store

Vi er visuelle håndværkere, der skaber værker, fordi vi ikke kan lade være.
The Original Poster Store er vores kreative frirum. Det er her vi udtrykker os. Vi designer lige det, vi har lyst til, og viser, hvad vi har på hjerte, eller bare hvad vi synes, der et sjovt. Derfor stikker vores designs, billeder og illustrationer i alle retninger.

Vi har et utal af forskellige designs, i et hav at forskellige stilarter. Så uanset om du mangler udsmykning til det moderne hjem, det landlige køkken eller måske teenageværelset, så kan du helt sikkert finde den rette plakat hos os.

Vores vision er, at du bliver inspireret og nysgerrig, så du får lyst til at bevæge dig ind i vores univers af motiver, kontraster, organiske former, farverige farver og støvede toner. Måske så meget at vores værker kommer ud at leve på en væg.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.