Sv. Michelsen Chokolade

Historien om Sv. Michelsen Chokolade tog sin begyndelse da Svend Erik Michelsen i 1931 tog sin konditoruddannelse og fik højeste udmærkelse. Herefter grundlagde Svend Michelsen sin virksomhed i 1933 i et lille konditori på Østerbro. Svend Michelsen blev hurtigt en toneangivende chocolatier, og modtog bl.a. Saint Honoré Ordenen af konditorlauget for en aktiv, kreativ indsats for konditorfaget og dets omdømme. Efter Svend Michelsen har 2. og i dag 3. generation af familien med dybt engagement videreført og udviklet det stolte håndværk, og vi producerer den dag i dag al vores Fairtrade chokolade på vores chokoladefabrik i København.

Område: Slotsladen
Stand: L14

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.