Sun Kyeong Copenhagen

Energibehandlinger, meditation, klasser og kryds med et holistisk syn (energi clearing og karmisk healing). Perfekt til personlig udvikling, åndelig vækst og fysisk velvære. Med den særlige sydkoreanske akupressur-teknik ombineres tryk og åndedræt, som forløser blokeringer og spændinger – både fysisk og psykisk.
Behandlingen hjælper bl.a. mod: stress, angst, fordøjelsesproblemer, hovedpine, aflaster depression, løsner spændinger og mere. Siomara er en erfaren behandler, som har en dyb forståelse for folks emotionelle og fysiske velbefindende. Hendes behandlinger er dybt beroligende og afbalancerer krop og sind til at hjælp naturlige naturlige evne til at helbredes.

Område: SpiritSisters – Nyland

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.