Sofias Forum

Få lagt dit Her&Nu Numeroskop og lær mere om dig selv.


På messen får du en personlig tolkning af dit Numeroskop. Dette sendes til dig pr mail + materiale om dit grundtal og en kort skriftlig tolkning.

Noget om mig som numerolog:

Min rejse ind i Numerologiens verden startede for mere end 20 år siden og har taget adskilligelige kurser inden for Astrologi samt Numerologi. Til sidst var jeg så heldig, at få Numerogien sat på plads af Anett Kofoed, som var Danmarks førende Numerolog gennem mere end 35år.

I dag arbejder jeg som:

• Numerologisk Rådgiver
• Spirituel Vejleder
• Kursusleder/Underviser
• Foredragsholder

Endvidere har jeg en bred holistisk baggrund og har tidligere blandt andet arbejdet som Samtaleterapeut & Healingsmassør RAB og har iøvrigt en baggrund som sygeplejerske; ligesom jeg er udddannet som Kundalini og Hatha Yogalærer samt Meditations & Mindfulness lærer.

Område: SpiritSisters – Nyland

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.