Rosford Vin Import

Vi hedder Pernille og Bjarne. Vi fik ideen til en ny hobby: import af vin, da vi godt kan lide oplevelser med vin.

Vi har været på ferie på Sicilien mange gange og elsker Siciliansk vin. Derfor tog vi på en indkøbsrejse i september 2022 til Sicilien og fandt ad flere omveje den lille vinbonde Guiseppe La Monaca og besøgte hans vingård Feudo Arcuria, som ligger 650 meter over havets overflade på nordsiden af vulkanen Etna. Her har familien La Monaca dyrket vin på naturlig vis gennem 3 generationer og høsten foregår udelukkende med håndkraft.

Vi var egentligt ikke interesseret i naturvin, men vi smagte hans vin og den var fremragende, så nu er vi eneimportør af vin til Danmark fra Feudo Arcuria.
Specielt ved vinene er at alle vinene fra hvidvin, rosévin til rødvin er lavet på de samme druer Nerello Mascalese 80% og Nerello Cuppiccio 20%. Nerello Mascalese er en siciliansk drue der modner sent og har en tynd skal, der giver markante taniner, koncentration og kvalitet.

Område: Slotsladen
Stand: L12B

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.