Restaurant Herthadalen

For enden af Nordeuropas længste allé, som er en del af Ledreborg Gods, ligger Herthadalen smukt gemt i skoven i Sjællands første Nationalpark – Skjoldungernes land.

På Herthadalen arbejder vi med konceptet ”Mennesker og måltider”, og vi ynder at give alle vores gæster en oplevelse hvor bæredygtighed er i centrum. Med stor kærlighed til lokale råvarer, kvalitet og økologi, er maden et kompromisløst højdepunkt.

Vi arbejder med princippet ’nærhed’ forankret i alle aspekter af driften, hvorfor vi bl.a. får en del råvarer fra nærområdet, og plukker urter og blomster fra vores egen store urtehave samt skoven.

Vi har specialiseret os i at afholde selskaber hele året rundt, men vi holder også åbent på udvalgte dage i restauranten; Påskedage, Sommer restaurant Mortens aften og ”Hvid Jul & Lysfest” –

Så der er rig mulighed for at besøge vores restaurant, og samtidig få en uformel snak om jeres næste arrangement i Herthadalen.

Traditionen tro deltager vi ligeledes på Livstilsdage, og stiller klar med tusindvis af vores velkendte sandwich af ”Grillet Gris” og lokal producerede grillpølser. Alt sammen lavet direkte fra grillen, og serveret i hyggelige omgivelser foran Slotsladen.

Kom forbi og nyd en lækker frokost.
Kh Skovrødderne.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.