Reborn OCR

I dag er Reborn OCR blandt en af de største OCR-arrangører i Danmark, men vores passion for sporten er uændret. Vi udvikler og lærer noget nyt ved hvert løb og tager erfaringer med os hver gang. Vi har lagt meget vægt på at lytte til løberne, for at kunne forbedre vores setup. Men også deltaget i diverse events og hjulpet andre arrangører med forhindringer og materialer for at fremme sporten.

Vi vægter sikkerhed og kvalitet af forhindringerne og er derfor også en af de eneste leverandører på OCR, som har haft Force Technology (sikkerheds godkender af forlystelser) og politiet med hver gang til at gennemgå ruten og forhindringerne.

Område: Børneland

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.