Spis Planter Sammen - Plantebranchen

Faglige Fællesspisninger: Spis Planter Sammen – nyd et lækkert måltid og deltag i debatten.

Måltidet har i generationer været samlingsplads for debatter, dialoger og samtaler, der kunne udvide vores forståelse for et givent emne eller bringe os tættere på hinanden. Begge dele er stadige vigtige.

I samarbejde med en plantebaseret, økologisk fødevareproducent slår vi dørene op til faglige fællesspisninger, hvor du både udvider din forståelse for, hvordan et måltid kan se ud, giver dig en ny sanseoplevelse og får mulighed for at tale med forskellige mennesker om det, vi alle gør hver dag; spiser. Temaet og detaljer er på vej – og hold et øje med nyhedsbrevet.

Arrangementet er gratis. Alt du skal medbringe er dine smagsløg, din stemme og din nysgerrighed.

Tilmelding er påkrævet.

Hvem er Plantebranchen?

Spis Planter Sammen er et projekt under Plantebranchen, som er Europas største brancheorganisation for plantebaserede fødevarer. Vi samler og samarbejder med aktører i den plantebaserede fødevaresektor for at fremme udvikling, produktion og salg af grønne fødevarer, som dyrkes og produceres med respekt for klima, natur og menneskers helbred.

Vi ser frem til at debattere og spise planter sammen Ledreborg Livsstilsdages gæster mandag d. 29/5.

Område: Familiesalen

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.