PH Feng Shui og Hypnoterapi

Vil du gerne have flere penge, bedre helbred og tættere relationer?

Det kan du alt sammen tiltrække med Feng Shui Indretning. Feng Shui er en gammel metode fra Kina. Det er en måde at bringe balance og harmoni ind i dit hjem på, samtidig med at skabe positive forandringer i dit liv. 

Jeg holder foredrag om Feng Shui indretning lørdag d. 27. Maj kl. 12 i Den Gamle Familie Sal. Her fortæller jeg om, hvad Feng Shui er, og hvilke principper der arbejdes med. Du får også de 3 hemmeligheder til at få flere penge i krisetider, uden at arbejde mere. Kom i god tid, da der er begrænset antal pladser.

Udover at fortælle dig om Feng Shui vil jeg på stand T40 også tilbyde dig en skanning af krop og sjæl. Det tager kun 5 minutter og vil afsløre, om du har fysiske eller psykiske ubalancer, inden du mærker dem. Du kan kort sagt fange ubalancerne i opløbet, inden de viser sig som symptomer. 

Til sidst kan jeg også fortælle dig mere om RTT Hypnoterapi, som er den mest advanceret og effektive form for hypnose. RTT kan forbedre enhver fysisk eller psykisk ubalance.

Så kort sagt beskæftiger jeg mig med både ydre og indre transformation og giver folk deres drømmeliv på under 3 måneder. Hvis du vil have nogle værktøjer, der giver dig en genvej til dit drømmeliv, så kom og fortæl mig om det på stand T40 lige ved restauranten.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.