Ole Vildmand

Oplev som de første i Danmark den nye serie af Frekvens & Lys Terapi produkter på Ledreborg Livsstilsdage.

Min hjemmeside med det helt nye og internationalt banebrydende

Smerte-reducerende & brusk-reparerende TeraHertz & Ultralyds produkt.

De helt nye produkter når frem inden Livsstildagene på Ledreborg. Der vil være

20 minutters Frekvens – Lys eller smerte behandling for kr. 200.-

 ved/i vores telt i den spirituelle afdeling af parken. Kom forbi og book en tid – eller e-mail os i forvejen.

TeraHertz – (THz) – Frekvens og Lys teknologi kombineret med østens healings visdom er grundlaget vores produkters mirakuløse resultater. Produkterne er ikke medicinske men understøtter kroppens evne og forudsætning for selv-healing.

Vi fokuserer bl.a. på produkternes evne til at fremme kroppens, hudens og i særdeleshed cellernes optimering af de elektromagnetiske systemer, der styrer alle kroppens funktioner. Mitokondrier er cellernes elektromagnetiske kraftværker – og de skal optimeres regelmæssigt, for at hel kroppen fungerer optimalt og kan selv-helbrede uden lægebesøg.

Vi har med de nye produkter, som de første i Danmark, løsnings potentiale til at gøre klienternes nakke/skulder/ryg/lænd/ knæ og led helt eller delvis smertefri – også når det gælder kroniske/tilbagevendende smerter og uforklarlige smerter.

Vi har også succes indenfor sportsverdenen med at forkorte helingstiden ved sportsskader samt forbedre Elitesports præstationer nogle procent ved øget tilførsel af energi og ilt.

THz blæser-behandlet, struktureret vand får nye potentialer – både til mennesker, dyr, planter. THz frekvens behandlet vand har en betydelig detox virkning og er et godt supplerende værktøj til, at kroppen kan selv-helbrede.

Foryngelse af huden og øget kollagen produktion i de dybere hudlag er en anden effekt af vores THz Frekvens Blæsere og vores Magic Box.

Magic Box har det nyeste indenfor hudpleje: Forskellige slags frekvenser, blåt lys, rødt lys, hvidt lys, usynligt infrarødt lys + negative ioner, der beskytter mod luftbåren virus, bakterier og forurening.

Mirakel Blæsere til personlig brug/behandler brug. En PRO model ser du, når du kommer på standen.

  • Vi tilbyder salg, forhandling/formidling og Leasing til behandlere, virksomheder såvel som privatpersoner.
  • Det gælder Frekvens Mirakelblæserne – 1 version til personlig hjemme brug og en kraftigere model til professionel behandlerbrug. Det helt nye smertestillende TeraHertz & Ultralyds produkt formidles på samme vilkår.

Vi tilbyder også fordelagtige L E A S I N G vilkår!

  • Samarbejde/salg/formidling.

Er du meget interesseret i at samarbejde på deltid og provision med os omkring salg/leasing til virksomheder, Fysioterapeuter, Kiropraktorer, andre behandlere ELLER helt almindelige mennesker, der er udfordret af smerter, gigt, arbejdsskader og lignende. Lad os snakke om, hvor i Danmark du bor og gerne vil gøre en forskel.

Er du ung eller gammel – ingen hindring. Det vigtige er, at du ønsker at gøre noget for andres livskvalitet – og vores højteknologiske produkter, der er utroligt lette at bruge i hverdagen, hjælper dig netop med det.

  • Du får en basis træning og viden om de 3 produkter, der også tilbydes til leasing. Desuden får alle ejere/lejere/brugere af et produkt et tilsvarende uddybende informationsmateriale, de kan lære at kende efter hvilket behov, de har.

    Område: SpiritSisters – Nyland

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.