NORDISKEPLAIDER.DK

HOS NORDISKEPLAIDER.DK TILBYDER VI PLAIDER I LÆKRE NATURMATERIALER UDEN TILSÆTNING AF KUNSTSTOFFER.

VORES UDPLAIDER ER BLØDE OG VARME, OG DE KRADSER IKKE, MED MINDRE MAN ER MEGET SENSITIV – SÅ SKAL MAN NATURLIGVIS KØBE EN BOMULDSPLAID I STEDET. DEM HAR VI OGSÅ.

OG SÅ HAR VI ENKELTE PLAIDER, DER ER BOMULD PÅ DEN ENE SIDE OG BLØD ULD PÅ DEN ANDEN – SÅ DE KAN BRUGES BÅDE SOMMER OG VINTER.

DET SYNES VI ER RET SMART.

VORES BABY-PLAIDER I BØRSTET BOMULD FÅS IKKE BLØDERE – FINDES DE BLØDERE, VIL VI GERNE VIDE DET! DE ER MED SJOVE MØNSTRE – MANGE MED DYR – SÅ DER ER OGSÅ NOGET AT FORTÆLLE HISTORIER OM.

VI FORHANDLER PLAIDER FRA RØROS TWEED, KLIPPAN, SILKEBORG ULD OG TEKSTILDESIGNER MARIE-LOUISE ROSHOLM. DESUDEN HAR VI PUDER FRA DESIGNER CHRISTINA LUNDSTEEN.

VI BESTRÆBER OS PÅ AT HAVE ALLE VARER PÅ WEBSHOPPEN HJEMME PÅ LAGER, MEN DER KAN VÆRE UNDTAGELSER.

Område: Slotsalléen
Stand: S28A

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2023, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.