NordicONE

NordicONE er unikke smykker designet fra naturens materialer.
De første smykker blev til af muslinger, som jeg udvalgte på mine snorkelture i havet foran mit barndomshjem på den lille Caribiske natur-ø Dominica WI.
Med hammer og et søm bankede jeg hul i muslingen, tilføjede et lille stykke rav og med et stykke garn blev det til en halskæde.
Efterhånden som jeg fortsatte, lærte min far mig at bruge særlige bor og slibemaskiner og da jeg som 10 årig begyndte at sælge til turister, var smykkerne blevet lidt finere. Senere flyttede vi til Danmark, hvor jeg fandt nye materialer i skoven. Smykkerne blev efterhånden både større og mere markante.

At designe unikke smykker af naturens materialer er stadig en passion og hobby, som sikrer at der altid kun er et smykke af hvert NordicONE.

Område: Tårnalléen
Stand: T59

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.