Ledreborg Slot

Eksklusive kuppelhuse i dansk design
Forkæl dig selv med enestående luksus i eksklusivt dansk design. Med kuplens kunstneriske formgivning, skaber du et iøjnefaldende og stemningsfuldt rum i din have. Her vil du opleve hvordan afslapning og et liv med naturen helt tæt på, er den perfekte oase til hyggeligt samvær sommeren igennem.

Når solens stråler begynder at trænge gennem vintermørket, er det tid til at rykke ud i din nye kuppel. Med ly og læ for regn og vind, kan du nyde de lune forårsdage. Og når sommeren kommer, kalder de tidlige morgener og de sene aftener på fællesskab, dyrkning og stjernestunder i kuplen, med dem du holder allermest af.

Hvem er NJORD
NJORD er en dansk designvirksomhed. Vi designer og producerer stormsikre
og smukke kupler til haver, tagterrasser, lokalsamfund, legepladser og institutioner.
Vi tager udgangspunkt i grøn cirkulær økonomi og bygger vores design på
enkelthed, funktionalitet og elegance – de grundlæggende ingredienser i nordisk design.
Naturen er vores nøgle til inspiration og bæredygtighed.

I NJORD arbejder vi altid ud fra princippet om, at social og grøn bæredygtighed skal
understøtte hinanden. Derfor tager vi udgangspunkt i FN’s Verdensmål. Vores overordnede mission er at bidrage til en bedre verden, ved at skabe bedre balance m mellem natur og mennesker

Kontakt os på +45 29 84 84 77 og hør mere om, hvordan du kan forlængere sommeren med en eksklusiv kuppel fra NJORD

NJORD Dome is based on SPACEPLATES by N55, Anne Romme & Anne Bagger

Område: Slotspladsen

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2023, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.