Just-Be

Jeg er Razal O’Rare.

Jeg er svedceremoni facilitator og alkymist. Begge dele i en anderledes; ikke set før og helt unik form. Med kærlighed og intuition som grundlinje.

Mit kald er at skabe, dét som du har brug for; om det er at åbne op for en process, mærke noget nyt, finde ro eller mærke dig selv mere. Det kan være meget andet. Det gør jeg igennem mine svedceremonier og ved de olieblandinger jeg laver.

Jeg har et transportabelt saunatelt. I det, afholder jeg ceremonier i sin dybeste form. Her kan du være den du er, gøre hvad du føler behov for, udtrykke dig som du har brug for og opleve dig selv på en helt ny måde.

Jeg skaber et rum for os, det er nemlig ikke mit rum, men vores. Jeg ser vigtigheden i at vi er på denne rejse sammen, samtidig med at jeg kan holde dig hvis du har behov for det.

Jeg guider ceremonien ved hjælp af min stemme og de fortællinger der kommer til mig, jeg skal dele. Jeg skaber det med musik og sang. Jeg skaber det med dufte. Dufte fra mine æteriske olie blandinger.

Olierne er med til at fyldestgøre den rejse vi er på sammen. Hver duft kan noget særligt, og de bliver omhyggeligt valgt i at jeg forbinder mig med, hvad behovet for den enkelte ceremoni er.

Hver oplevelse er unik, og kan ikke kun beskrives med ord, men skal mærkes på egen krop.

Vil du med på rejse?

– Jeg tør love det bliver svedigt.

De æteriske olier, som jeg bruger i saunaen, er nogen jeg selv importerer fra mit samarbejde i Indien. Jeg har brugt længere tid på at finde de helt rigtige olier, som jeg kan stå inde for. Jeg ved de er 100% naturlige, wild harvest/organic med respekt for natur og mennesker. Det er noget jeg værdsætter.

Mit kald til olierne startede for et par år siden, hvor jeg oplevede, at  jeg gennem min intuition, en følelse og ved hjælp af min duftesans, kan sammensætte unikke blandinger af de æteriske olier. Blandinger, som både kan give ro, støtte, opløfte og meget mere. Så det er det jeg gør.

Jeg laver personlige blandinger, som giver dig det du har brug for, der hvor du er. Det foregår via en samtale, gennem nogle spørgsmål jeg intuitivt stiller dig, hvorefter jeg i løbet af en uges tid har sammensat DIN personlige olie.

Jeg laver signatur blandinger. Dette kan være olier af forskellig tema, såsom chakra serie og måne serie. Det er også blandinger, som er opstået løbende, hvor jeg har mærket et kald til de enkelte blandinger.

Jeg laver koncept blandinger og serier. Hvis du har en ide, et koncept eller et tema, som du ønsker en blanding til. Her foregår det lidt på samme måde, som med den personlige olie.

Olierne for mig er ren kærlighed. De er en investering i mig selv, da jeg også bruger de forskellige blandinger efter eget behov. Jeg vil inviterer dig til at investerer i dig selv, ved at bruge de olier som kalder på dig 🤍

Område: SpiritSisters – Nyland

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.