JapanbyNana

JapanbyNana er drevet af min livslange fascination af Japan. Hos JapanbyNana kan du finde et helt unikt udvalg af japansk keramik. Japan har en årelang tradition for at lave keramik, hvilket afspejles i form og glasur. Jeg har nøje udvalgt skåle og tallerkener ud fra, hvad jeg selv har lyst til at have i mit hjem. Det japanske design passer godt til den nordiske stil, derfor er det nemt at mixe med dit eget service eller give som gave. Keramikken har også et klassisk og tidløst design, som ikke skal udskiftes. Ofte går skålen hen og bliver til en yndlingsting, som du bruger igen og igen.

Du kan også finde et udvalg af spisepinde bl.a. fra Studio Ghibli, finurlige spisepindeholdere og furoshiki, som er stofstykker til indpakning. Jeg har dem med klassisk designs med sakura (kirsebærblomster) i flere farver og med Hokusai’s motiver af Fujisan. Nemt, japansk og bæredygtigt.

Du kan finde mig på stand T48.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.